De praktijk – Mondzorgcentrum LRC – Utrecht

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

De praktijk

Mondzorg Centrum LRC is een nieuw en tevens ook een modern tandheelkundig centrum. De praktijk is gevestigd in het hart van het nieuwe centrum van Leidsche Rijn Utrecht. Mondzorg Centrum LRC is een klantgerichte praktijk voor algehele mondzorg, orthodontie, implantologie en esthetische tandheelkunde. De praktijk heeft zich ontwikkeld tot een uiterst modern mondzorgcentrum met een leuk team aan behandelaars en assistentes. Ze staan te allen tijde voor u klaar om de best mogelijke zorg en service aan te bieden.

Het team bestaat uit een samenwerking tussen assistentes, preventieassistentes, paro-preventieassistentes, mondhygiënist, implantologen, tandartsen voor algemene en orthodontische behandelingen. Mondzorg Centrum LRC werkt ook nauw samen met diverse verwijspraktijken in de regio. Daarmee willen we tandheelkunde kunnen aanbieden in de volle breedte en aan alle wensen van onze patiënten kunnen voldoen. Als klant bent u dan ook voor mondzorg bij ons aan het juiste adres en wensen we u van harte welkom.

Missie

Mondzorg Centrum LRC is een mondzorgcentrum voor jong en oud. We willen de best mogelijke tandheelkundige zorg aanbieden en vinden de mening van onze patiënten dan ook uiterst belangrijk. We vinden het belangrijk dat onze patiënten van het moment dat ze binnenkomen in de wachtkamer tot op het moment dat ze vertrekken zich op hun gemak voelen.

We hebben dan ook altijd een luisterend oor naar de wensen van onze patiënten. Ook denken we graag mee met onze patiënten om tot het beste resultaat te komen.

Visie

Mondzorg Centrum LRC heeft als doel de hoogst kwalitatieve zorg aan te bieden. Onze zorg begint niet pas in de behandelkamer maar thuis bij de patiënt. Een goed verzorgd gebit is namelijk het halve werk. Om in een vroeg stadium problemen te voorkomen, werken we met een preventie plan.

Door de patiënten te stimuleren om regelmatig bij onze preventieassistentes langs te gaan, proberen we problemen vroegtijdig in kaart te brengen en op te lossen waar mogelijk is. Bij de preventieassistentes wordt uw gebit zorgvuldig gereinigd en in de gaten gehouden. Veel mensen willen naast een gezond gebit ook vooral een mooi gebit. We hebben dan ook in onze praktijk een breed aanbod aan esthetische tandheelkunde.