Een tandheelkundige correctie in Utrecht

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Tandheelkundige correctie in Utrecht

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Een tandheelkundige correctie bij ons in Utrecht is een belangrijke stap naar een betere mondgezondheid. Veel mensen ervaren problemen met hun gebit die invloed hebben op hun dagelijks leven, zoals scheefstaande tanden of een verkeerde beet. Bij Mondzorg Centrum LRC in Utrecht bieden wij verschillende methoden voor tandheelkundige correctie aan, die niet alleen gericht zijn op het verbeteren van het uiterlijk van uw gebit, maar ook op het verbeteren van de functionaliteit en de algehele mondgezondheid.

Wilt u een tandheelkundige correctie laten uitvoeren door onze specialisten in Utrecht?

Waarom is een tandheelkundige correctie belangrijk?

Het belang van een tandheelkundige correctie in de mondzorg kan niet genoeg benadrukt worden. Naast het bieden van een stralende glimlach, helpt een correctie bij het verminderen van het risico op tandheelkundige problemen in de toekomst. Problemen zoals een verkeerde beet kunnen leiden tot slijtage van het tandglazuur, kaakpijn en zelfs hoofdpijn. Onze tandheelkundige diensten voorkomen of verminderen deze problemen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat u een behandeling voor gebitsslijtage hoeft te ondergaan. Bovendien vergemakkelijkt een correct uitgevoerde correctie het schoonhouden van uw tanden, wat bijdraagt aan een betere algehele mondhygiëne.

Maak een afspraak voor een correctie

Door het inschrijfformulier voor een tandheelkundige correctie in te vullen, neemt u de eerste stap naar een gezondere en mooiere glimlach. Ervaar zelf de voordelen van een professionele correctie. Ons deskundige team staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, van de eerste consultatie tot de uiteindelijke behandeling. Laat ons u helpen uw droomglimlach te realiseren met onze deskundige tandheelkundige correctie en maak een afspraak.