Tanden bleken in Leidsche Rijn

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Tanden laten bleken in Leidsche Rijn

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Bij Mondzorg Centrum LRC, kunt u terecht om uw tanden te laten bleken in Leidsche Rijn, Utrecht. Veel mensen kiezen ervoor om zijn of haar tanden te laten bleken bij onze praktijk. Vaak voeren we dit in onze praktijk in Utrecht uit, om aanslag op de tanden te verwijderen. Aanslag op uw tanden zorgt ervoor dat uw tanden een gele of bruine kleur krijgen. Aanslag wordt veroorzaakt door onder andere roken, het drinken van koffie of het eten van sterk gekleurd voedsel.

U kunt bij onze praktijk terecht voor een orthodontiebehandeling op maat in Utrecht

Tanden bleken om aanslag te verminderen

Verkleuringen op de tanden worden veroorzaakt door verkleuringen van buitenaf. Dit wordt ook wel extrinsieke verkleuring genoemd. Er zijn voldoende soorten tandpasta die helpen met het verwijderen van aanslag op uw tanden. Helaas kunt u de kleur niet met het gebruik van dergelijke tandpasta’s verwijderen. Hiervoor kunt u uw tanden laten bleken door onze mondhygiënist. We zorgen er bij onze praktijk voor mondzorg voor dat uw gebit weer straalt!

Maak een afspraak voor uw eigen behandeling

Wilt u ook uw tanden laten bleken bij onze praktijk in Leidsche Rijn? Maak snel en gemakkelijk uw afspraak! Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals het behandelen van gebitsslijtage? Ook hiervoor neemt u vrijblijvend contact met ons op. Bent u nog geen patiënt bij ons? Schrijf u nu in!