Met spoed een tandarts in Leidsche Rijn

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Met spoed een tandarts nodig in Leidsche Rijn

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Wilt u bij spoed weten bij welke tandarts u terecht kunt in Leidsche Rijn? Informeer hiervoor bij Mondzorg Centrum LRC in Utrecht. We staan u bij wanneer u kampt met ernstige tandheelkundige lasten en problemen. Heeft u last van spontane pijnklachten of is er met spoed een tandarts nodig, omdat u bijvoorbeeld een ongeluk heeft gehad waarbij er tanden zijn gebroken? Dan is dit dé plek waar u moet zijn.

Heeft u met spoed een tandarts nodig in Leidsche Rijn of omgeving?

Heeft u met spoed een tandarts nodig?

Wanneer u met spoed een tandarts nodig heeft, kunt u hiervoor terecht bij onze praktijk. Wij vragen u dan wel om vóór 09:00u contact met ons op te nemen. Op deze manier hebben wij de mogelijkheid om u diezelfde dag nog de juiste zorg te bieden. Bij ernstige gevallen, zoals ondraaglijke kiespijn, dient u zeker met spoed contact op te nemen voor een afspraak met onze tandarts. Voor andere gevallen, zoals bijvoorbeeld vragen over uw onzichtbare beugel of het laten vullen van een gaatje, maakt u gewoon een reguliere afspraak of neemt u contact met ons op.

Bel voor meer informatie over spoedgevallen

Heeft u met spoed een tandarts nodig? Maak dan snel uw afspraak. Onze gespecialiseerde tandartsen staan u graag te woord over alle tandheelkundige behandelingen. Naast spoedgevallen, voeren wij ook nog andere behandelingen uit, zoals het laten bleken van uw tanden. We verwelkomen u graag bij onze praktijk voor mondzorg.