Retentiebeugels in Utrecht

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Retentiebeugels in Utrecht

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Retentiebeugels houden uw tanden na de behandeling op hun nieuwe plaats. Deze beugels voorkomen dat uw tanden terugkeren naar hun oorspronkelijke positie, een proces dat bekend staat als relaps. Bij Mondzorg Centrum LRC in Utrecht geloven we sterk in het belang van een nauwgezette nazorg en daarom adviseren wij onze patiënten altijd over het juiste gebruik van retentiebeugels.

Houd uw tanden stevig op hun plaats met een retentiebeugel

Het belang van retentiebeugels

Het gebruik van retentiebeugels is een belangrijk onderdeel van de orthodontie om de resultaten van uw behandeling te behouden. Zodra uw tanden in de gewenste positie staan, zijn ze nog niet volledig vastgegroeid in het kaakbot. Retentiebeugels stabiliseren uw tanden in hun nieuwe positie. Als u deze beugel niet draagt, kan dit leiden tot verplaatsing van de tanden, waardoor u de behaalde resultaten tenietdoet. Het is belangrijk om de instructies voor het dragen van retentiebeugels nauwkeurig op te volgen, zodat u langdurig geniet van een mooi en recht gebit.

Zet de stap naar een blijvend mooie glimlach

Vul vandaag nog het inschrijfformulier in om een afspraak te maken. Zo zet u de eerste stap van uw orthodontische behandeling. Ons team van deskundigen staat klaar om u te begeleiden en te zorgen dat uw retentiebeugels of onzichtbare beugels perfect passen en comfortabel zijn. Uw tevredenheid en het behoud van uw stralende glimlach zijn onze prioriteit. Vul nu het formulier in en profiteer van de beste mondzorg!