Orthodontie in Leidsche Rijn

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Orthodontie in Leidsche Rijn

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Mondzorg Centrum LRC is uw praktijk voor orthodontie en andere vormen van tandheelkunde, gevestigd in Leidsche Rijn in Utrecht, en biedt u altijd de beste en meest persoonlijke zorg door de orthodontist aan. Heeft u problemen met uw gebit, bijvoorbeeld omdat uw tanden te ver naar voren, achter of scheef gaan staan? Dan is een beugel van ons orthodontistencentrum een oplossing die u op de lange termijn helpt. Onze betrouwbare Utrechtse orthodontist met ervaring voorziet u graag van deskundig advies over een behandeling met een beugel en over andere zaken rondom orthodontie. Bij onze tandarts-orthodontist en beugelspecialist bent u altijd verzekerd van de beste zorg.

Als specialist in orthodontie in Leidsche Rijn helpen we u graag aan een gezond gebit

Een gezond gebit dankzij orthodontie bij ons orthodontistencentrum

Orthodontie is een van de specialismen van ons orthodontistencentrum. Onze betrouwbare orthodontist met veel ervaring past moderne technieken toe om oplossingen te bieden voor problemen aan het gebit. Zo biedt onze beugelspecialist met orthodontische expertise bijvoorbeeld de onzichtbare beugels van Invisalign aan. Hiermee zorgt u ervoor dat de vorm van uw gebit weer recht wordt, terwijl u geen opvallende beugel draagt. Deze moderne, onzichtbare beugel is bovendien comfortabeler dan de meer traditionele beugels, zoals de vaste beugel. Onze tandarts-orthodontist voorziet u graag van advies over de verschillende soorten beugels, waaronder retentiebeugels.

Waarom kiest u voor de beugelspecialist van onze orthodontiepraktijk?

Als ervaren orthodontist met veel expertise in onze orthodontiepraktijk, streven wij naar het bieden van de hoogste standaard in de orthodontische zorg. Onze praktijk, bestaande uit toegewijde tandarts-orthodontisten, is gespecialiseerd in het leveren van orthodontische expertise die specifiek is afgestemd op de behoeften van elke patiënt. Wij begrijpen het belang van een betrouwbare orthodontische behandeling en zetten ons in om elke afspraak voor mondzorg zo comfortabel en effectief mogelijk te maken. Onze praktijk staat bekend als een vooraanstaande beugelspecialist, waar wij met onze uitgebreide ervaring elke uitdaging op het gebied van tandcorrectie aangaan. Het maken van een afspraak bij onze orthodontist is eenvoudig en wij verzekeren u van een warm welkom en de beste orthodontische zorg die Utrecht te bieden heeft.

Maak een afspraak bij onze tandarts-orthodontist voor orthodontische zorg

Wilt u meer informatie ontvangen over de orthodontie bij ons orthodontistencentrum? Of wilt u advies ontvangen van de betrouwbare orthodontist met veel ervaring van onze orthodontiepraktijk of over andere tandheelkundige behandelingen? Of heeft u bijvoorbeeld vragen over een kunstgebit? Neem dan contact met ons op. U kunt zich ook direct inschrijven bij onze orthodontist via het inschrijfformulier, waarna we graag met u een afspraak maken voor een orthodontieconsult bij onze orthodontiepraktijk. Wilt u meer weten over orthodontische zorg, onze expertise of onze andere diensten, zoals het plaatsen van een kroon? Ook hiervoor neemt u contact met onze tandarts-orthodontist op.