Een onzichtbare beugel in Utrecht

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Behandeling met een onzichtbare beugel in Utrecht

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Met een onzichtbare beugel van Invisalign, die Mondzorg Centrum LRC uit Utrecht u aanbiedt, zorgt u op de lange termijn goed voor uw gebit zonder dat u een opvallende beugel hoeft te dragen. Ons centrum voor mondzorg is onder andere gespecialiseerd in behandelingen met beugels. U profiteert bij ons te allen tijde van persoonlijke zorg en aandacht voor uw gebit. Onze specialisten bekijken uw probleem nauwkeurig en geven u deskundig advies. Zo kunnen we u in Utrecht bijvoorbeeld adviseren om een onzichtbare beugel van Invisalign te gebruiken, of juist om een andere behandeling te laten verrichten die beter voor u is.

Laat u behandelen met een onzichtbare beugel van Invisalign bij ons in Utrecht

Wat zijn de redenen voor een behandeling met een onzichtbare beugel van Invisalign?

De beugel van Invisalign is hét alternatief voor de traditionele beugels die we allemaal kennen. Dankzij de onzichtbare beugel van dit merk, zijn we bij Mondzorg Centrum LRC in staat om uw gebit mooi te houden zonder dat uw beugel te veel opvalt. Dit is namelijk een van de voornaamste redenen dat mensen geen beugel willen dragen, met alle gevolgen voor het gebit van dien. De onzichtbare beugel van Invisalign is transparant en we bieden u deze beugel in de juiste maat aan. U heeft een beugel nodig wanneer uw tanden te ver naar voren, naar achter of scheef (beginnen te) staan. Ook komt het voor dat de tanden en kiezen niet goed op elkaar passen of dat er juist te weinig ruimte is in uw mond. Al deze problemen zorgen niet alleen voor een ongezond gebit en pijnlijke kaken, maar ook voor een minder mooie uitstraling. Een beugelbehandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren orthodontist. Of u nu een retentiebeugel of een ander soort beugel nodig heeft; bij ons bent u altijd verzekerd van de juiste behandeling!

Ontdek de voordelen van de beugels van Invisalign

Lees meer over de tandheelkundige behandelingen van onze mondzorg- en tandartspraktijk en neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over de onzichtbare beugel van Invisalign. Dit doet u via het contactformulier. Wilt u zich direct inschrijven? Vul dan eenvoudig het inschrijfformulier in.