Een ervaren mondhygiënist in Leidsche Rijn

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Uw mondhygiënist in Leidsche Rijn

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Schakel de mondhygiënist in van Mondzorg Centrum LRC in Leidsche Rijn, Utrecht, voor een persoonlijke en gerichte behandeling van uw mond en gebit. Of het nu gaat om het voorkomen of bestrijden van tandbederf of tandvleesaandoeningen; u ontvangt van ons altijd zorg met aandacht, deskundigheid en met de modernste technieken. Kom langs bij de mondhygiënist in onze praktijk in Leidsche Rijn en stel al uw vragen over de behandelingen!

Voor een behandeling tegen gebitsslijtage, kunt u terecht bij onze praktijk in Utrecht

Onze mondhygiënist houdt uw mond en gebit gezond

De belangrijkste taak van de mondhygiënist van onze tandartspraktijk voor tandheelkundige diensten is natuurlijk het gezond houden van de mond en het gebit. Zo schakelt u ons in wanneer u kampt met tandvleesaandoeningen, vormen van tandbederf zoals gaatjes, overmatig tandsteen en allerlei andere kwalen. Wij gaan graag met u in gesprek, stellen u de juiste behandeling voor en geven u deskundig advies hierover. Ook kunt u bij ons terecht voor orthodontische behandelingen, facings en implantaten.

Schrijf u in of stel uw vragen over onze behandelingen

Maak een afspraak voor een intake met de mondhygiënist in onze mondzorgpraktijk in Leidsche Rijn. In een eerste consult wordt u volledig door ons op de hoogte gebracht over uw behandeling. Schrijf u in via het inschrijfformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.