Een kunstgebit in Utrecht laten plaatsen

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Kunstgebit laten plaatsen in Utrecht

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Heeft u een kunstgebit of wilt u een nieuw kunstgebit laten plaatsen in Leidsche Rijn in Utrecht? Maakt u hiervoor zeker een afspraak bij Mondzorg Centrum LRC in Utrecht. Ons tandheelkundig centrum in Leidsche Rijn in Utrecht gaat graag voor u aan de slag met het plaatsen van een kunstgebit. Het laten plaatsen van een kunstgebit is een van de oplossingen die onze tandartsen in Leidsche Rijn te Utrecht gebruiken om beschadigde tanden te vervangen.

Wilt u een kunstgebit laten plaatsen in Utrecht of omgeving?

Een kunstgebit laten aanmeten en plaatsen

Wanneer u een kunstgebit wilt laten plaatsen bij onze praktijk voor mondzorg, kijken we eerst welke prothese er dient te worden toegepast. Bij het ontbreken van een aantal tanden en kiezen, kiezen we voor een partiële prothese. Hierbij vervangen we niet het volledige gebit, maar alleen het nodige gedeelte.

Volledige prothese en andere oplossingen

Wanneer het wel nodig is om het gehele gebit te vervangen, dan kiezen de tandartsen ervoor om een volledig kunstgebit te plaatsen. Dit wordt ook wel een volledige prothese genoemd. Naast het plaatsen van een kunstgebit, plaatsen wij in de praktijk ook implantaten . Dit is een kunstwortel die in de kaak wordt geplaatst. Ook het plaatsen van een kroon behoort tot een van de mogelijkheden voor het repareren van een tand of kies.

Laat een kunstgebit door ons plaatsen

Heeft u vragen over het laten plaatsen van een kunstgebit of wilt u meer weten over onze andere tandheelkundige diensten? Neemt u dan snel en gemakkelijk contact met ons op. Wilt u zich inschrijven bij ons als patiënt? Vul dan het inschrijfformulier in.