Een kroon plaatsen in Utrecht

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Een kroon laten plaatsen in Utrecht

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Wilt u een kroon laten plaatsen en woont u in Utrecht of omgeving? Komt u dan snel eens langs bij Mondzorg Centrum LRC in Leidsche Rijn te Utrecht voor het plaatsen van een tandkroon. Een kroon laten plaatsen bij ons in Utrecht, is eigenlijk niets anders dan een kunsttand of -kies plaatsen over je eigen tand of kies. Een kroon wordt van verschillende materialen gemaakt, dus niet elke tandkroon die we plaatsen in Leidsche Rijn in Utrecht is hetzelfde. Uiteraard wordt er door de specialisten gekeken naar welke kroon de beste oplossing is voor u.

Wilt u een kroon laten plaatsen in Utrecht of omgeving?

Een kroon plaatsen voor een mooi gebit

Wanneer u een kroon laat plaatsen door onze praktijk, wordt de tandkroon hiervoor op maat gemaakt. De tandkroon die wij plaatsen valt dan mooi over uw eigen tand heen, waardoor het niet opvalt dat u een kroon heeft laten plaatsen door een van onze tandartsen. Zo past de kroon die u laat plaatsen mooi bij de rest van het gebit, net zoals bij het plaatsen van facings. Heeft u interesse in het laten plaatsen van een tandkroon bij onze praktijk of heeft u andere vragen over het plaatsen van een kroon? Wacht niet langer en neem hiervoor contact met ons op.

Laat een kroon door ons plaatsen

Een kroon laten plaatsen wordt bij onze praktijk voor mondzorg alleen gedaan door tandartsen die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van kronen. Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar meer informatie over onze tandheelkundige behandelingen? Hiervoor neemt u contact met ons. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals het laten bleken van uw tanden? Ook hierover vertellen wij u graag meer.