Implantaten in Utrecht

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Implantaten laten zetten in Utrecht

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Bent u op zoek naar een implantoloog, een specialist in implantaten, in Leidsche Rijn in Utrecht? In de praktijk van Mondzorg Centrum LRC voelt u zich altijd op uw gemak en geniet u van persoonlijke aandacht tijdens een bezoek aan deze specialist voor uw gebit. De implantoloog in Leidsche Rijn in Utrecht bespreekt met u uw wensen en informeert u volledig over de behandeling die nodig is, voordat er aan de slag wordt gegaan met uw gebit. Zo weet u direct waar u aan toe bent, wanneer u implantaten laat zetten door de implantoloog in Leidsche Rijn, te Utrecht.

Zoekt u naar een specialist in het zetten van implantaten in regio Utrecht?

Wat zijn implantaten en hoe worden deze geplaatst in onze praktijk?

Een implantaat is een titanium kunstwortel en wordt in de kaak geplaatst door de implantoloog. Op voorhand is het belangrijk dat de implantoloog goed kijkt naar de gezondheidsstatus van uw kaak. Deze wordt zichtbaar gemaakt middels een röntgenfoto. De implantoloog plaatst implantaten vervolgens onder een plaatselijke verdoving. De meeste zien eruit als een soort schroef en vormen een basis voor een kunstgebit, een kroon of een brug. Onze specialisten in mondzorg geven u uiteraard vóór en na de plaatsing van implantaten deskundig advies, bijvoorbeeld over het genezingsproces, waardoor het resultaat volledig naar behoren zal zijn.

Informeer naar de behandelingen die u nodig heeft

U kunt bij Mondzorg Centrum LRC voor diverse behandelingen terecht op het gebied van implantologie. Daarnaast zijn er ook vele verschillende behandelingen op het gebied van tandheelkunde mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verschillende behandelingen met beugels door onze orthodontist of het plaatsen van vullingen door onze tandarts. Daarnaast hebben wij ook een spoedtandarts in dienst. Schrijf u in via het inschrijfformulier en maak een afspraak voor een intake.