Facings in Utrecht

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Behandeling met facings in Utrecht

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Facings zijn schildjes van porselein of composiet die op de tand worden gemaakt, een behandeling die wij aanbieden in ons mondzorgcentrum in Utrecht. Dankzij facings worden de kleur en/of vorm van tanden mooier. Als specialist in tandheelkunde en mondzorg bekijken we graag samen met u de mogelijkheden voor de behandeling. Mondzorg Centrum LRC uit Utrecht geeft u hierbij deskundig advies over facings en passen deze met zorg toe.

Wilt u facings laten plaatsen bij een praktijk in Utrecht?

Het verschil tussen facings en kronen bij onze praktijk

Om uw tanden mooier te maken, kunnen in ons mondzorgcentrum in Utrecht zowel facings als kronen worden toegepast. Een kroon wordt helemaal over de tand heen geplaatst en een facing alleen aan de voorkant, onderkant of bij de rand van het tandvlees. Kronen zijn dan ook kunsttanden of -kiezen en bestaan in verschillende materialen. Facings zijn over het algemeen eenvoudiger te plaatsen en te onderhouden, met name omdat er minder tandmateriaal afgeslepen wordt en de randen gemakkelijker te reinigen zijn. We geven u graag advies over wat het best bij u past.

Vraag naar meer informatie

Wilt u meer weten over facings en de andere tandheelkundige diensten bij onze praktijk? Vul dan het contactformulier in. Wij helpen u graag, ook wanneer u informatie wilt over andere behandelingen, zoals implantaten of onzichtbare beugels. Tevens kunt u zich direct inschrijven via het inschrijfformulier.