De beste tandarts van Utrecht

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Beste tandarts in Utrecht

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Bent u op zoek naar de beste tandarts in Utrecht en omgeving? Hiervoor maakt u een afspraak bij Mondzorg Centrum LRC in Utrecht. Dit centrum werkt met een volledig team van gespecialiseerde medewerkers, die allemaal hun eigen functie vervullen. In de praktijk in Utrecht verleent de tandarts de beste tandheelkundige zorg. Wilt u het liefst door een vaste behandelaar geholpen worden? Wanneer u dit met ons overlegt, is dit ook mogelijk.

Wilt u de beste behandelingen ervaren bij dé tandarts in Utrecht?

De beste behandelingen bij onze tandarts

Onze tandarts gaat voor u aan de slag met enkel de beste behandelingen. Zo kunt u bij onze mondzorgpraktijk terecht voor behandelingen voor gebitsslijtage, problemen met uw kunstgebit of voor de mondhygiëniste. Daarnaast helpt de tandarts u ook met de beste behandelingen voor het plaatsen van een kroon of op het gebied van orthodontie. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten en we adviseren u graag over de juiste tandheelkundige behandeling.

Maak direct uw afspraak

Vind u het belangrijk om uw gebit goed te verzorgen? Dan maakt u voor de beste behandelingen een afspraak bij onze tandarts. Ook voor spontane pijnklachten en andere spoedgevallen, kunt u terecht bij de praktijk. Heeft u verdere vragen of wilt u graag een afspraak maken? Hiervoor neemt u contact met ons op. We staan u graag te woord!