Behandeling van gebitsslijtage in Utrecht

Welkom bij Mondzorgcentrum LRC

Mondzorgcentrum LRC en Mondzorgcentrum Lopik zijn zusterpraktijken, deze praktijken vallen onder één dak.

Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht bevindt zich tandartsenpraktijk Mondzorg LRC in Leidsche Rijn.

Een volledig uitgeruste praktijk met 4 praktijkruimten en een röntgenkamer.

Het team van Mondzorg LRC werkt met de meest moderne technieken en helpt u graag uw gebit gezond en stralend te houden.

Bij ons in de praktijk bent u van harte welkom met uw hele gezin, We maken uw kind graag bewust van het belang van een goed gebit. Daar hebben ze tenslotte een leven lang plezier van.

Behalve een volledig uitgeruste tandartspraktijk zijn wij ook een verwijskliniek voor implantologie (klik) protheses, orthodontie, Invisalign. Ook voor facings of het repareren van een kroon kunt u bij ons terecht. Alles voor een onbezorgd gebit vindt u bij ons onder één dak.

Tandheelkundige zorg is maatwerk. Ons team denkt graag met u mee bij het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften. Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk!

Naar inhoud

Behandeling voor gebitsslijtage in Utrecht

Diverse specialismen
Persoonlijke aandacht
Moderne technieken

Bij Mondzorg Centrum LRC kunt u terecht voor een behandeling voor gebitsslijtage in Utrecht. Heeft u last van gebitsslijtage of wilt u dit laten controleren? Dan kijken de gespecialiseerde tandartsen dit graag voor u na. Gebitsslijtage wordt veroorzaakt door het ontstaan van gaatjes of het bederven van tanden, waardoor tandweefsel verloren gaat. Onze tandartsen controleren of u last heeft van dergelijke problemen.

Voor een behandeling tegen gebitsslijtage, kunt u terecht bij onze praktijk in Utrecht

Een behandeling voor gebitsslijtage bij onze praktijk

Iedereen is op den duur toe aan een behandeling voor zijn of haar gebitsslijtage en omgeving. Dit is een probleem dat helaas bij iedereen voorkomt. Bij de ene persoon verloopt het verloop van slijtage nu eenmaal sneller dan bij de ander. Merkt u dat u al last heeft van gebitsslijtage en heeft u interesse in een behandeling bij onze praktijk? Informeer dan snel naar de mogelijkheden voor een tandheelkundige behandeling, zoals misschien wel het plaatsen van een kunstgebit.

Stel uw vragen over gebitsslijtage

Ziet u een behandeling tegen gebitsslijtage bij onze praktijk voor mondzorg wel zitten? Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bent u nog geen patiënt, maar wilt u dit wel worden? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier. Wanneer u buiten de openingstijden last krijgt van pijnklachten, dan kunt u informeren naar de spoedtandarts.